Skip to main content

Vuosselintie 

Uudet loma-asunnot myynnissä Rukalla

50,5 / 59 m² loma-asunnot

2h + tupak + kph + s + var
Hinta: 219 000 €
Myynti: Ari Räisänen +358 40 506 8722

Thermia hirsi

Energiatehokas ja ekologinen rakennusmateriaali

Etelään avautuvalla rinteellä

Yhteiskäytössä oleva ranta-alue

Rannassa yhteiskäytössä kelorantasauna

Loma-asunnot ovat laadukkaasti sisustettuja. Pohjaratkaisu on suorastaan nerokas, eikä hukkaneliöitä ole. Sisustussuunnittelija Riia Lankinen on suunnitellut neljä valmista sisustustyyliä Snow, Polar Night, Lapland ja Candel Cozy.

Loma-asunto on suunniteltu nukkumapaikkojen puolesta jopa kuudelle hengelle. Olohuoneen ja tupakeittiön korkean katon alla nautit yhdessäolosta, herkullisesta ruuasta sekä takkatulen loimusta.

Rukavalta 3 huoneiston loma-asunnot, jotka sijaitsevat upealla etelään avautuvalla rinteellä, joten auringonvalo hellii niitä pitkin päivää. Ylväät maisemat kantavat etelään Vuosselinjärven suuntaan upeita tunturimaisemia mukaillen. Alueella on yhteiskäytössä oleva ranta-alue, joten veden äärelle pääsee ympäri vuoden. Rannassa on myös yhteiskäytössä kelorantasauna.

Kaikki Rukan kattavat palvelut ja aktiviteetit löytyvät läheltä. Hiihtoladulle, kävelyreiteille, pyöräilyreiteille sekä moottorikelkkareitille pääset siirtymään suoraan omasta pihasta. Muun muassa yksi Suomen kauneimmista hiihtoladuista Valtavaaralle kulkee läheltä.

Nämä loma-asunnot rakennetaan energiatehokkaasta ja ekologisesta ThermiaHirrestä. ThermiaHirsi on aidosti energiatehokas ja ekologinen luonnonmateriaaleista valmistettu hirsituote. Ainutlaatuiset ominaisuudet takaavat hengittävän rakenteen ja hyvän sisäilman, sekä energiatehokkaan loma-asunnon pienellä hiilijalanjäljellä. Alueen luonto on kaunista kuusamolaista tunturiluontoa parhaimmillaan ja huviloiden sijainti takaa ylväät maisemat jopa kauas horisonttiin. Henkeäsalpaavan upeat maisemat tulvivat sisään ikkunoista ja kuvankaunis tunturiluonto ympäröi tulevaa loma-asuntoasi vuoden jokaisena päivänä. Rauhallinen alue sekä kaunis tunturiluonto ja harrastusmahdollisuudet alkavat heti pihapiiristä, joten tämä tontti on jokaisen aktiivilomailijan unelma.

Rukavallan alue on rauhallinen ja kaunis ympäristö tarjoaa puitteet ikimuistoisiin hetkiin. Alueelle on rakennettu väljästi ja esteettisesti ympäröivään luontoon istuvia loma-asuntoja. Alueen kaavoituksessa viheralueiden määrää on maksimoitu luonnon arvot huomioiden ja ympäröivää luontoa on kunnioitettu ja puustoa vaalittu loma-asuntoja sijoitellessa. Alueelle on myös tehty oma ympäristöön hyvin istuva katuvaloverkosto, joka tarjoaa lempeää valoa iltojen pimetessä. 

Laskettelurinteille ja Rukan kylän palveluihin ajaa autolla muutamassa minuutissa. Kohteen kaupat toteutetaan urakkasopimuksena ja tontti omana kauppana. Talon keskimmäinen huoneisto 219 000 €. Päätyhuoneistot 235 000 €

aluekartta