Skip to main content

Hirsitalot ja -mökit

Asu puhtaasti hirsitalossa tai -mökissä

Asuminen hirsitalossa eroaa täysin kaikista muista asumismuodoista. Hirsi voidaan rinnastaa elämäntyyliin ja siten se sopii erinomaisesti yksilöllisyyttä arvostaville. Tästä syystä kaikki hirsirakennuksemme kehitellään ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Monien rakennusfysikaalisten etujen lisäksi hirsi on puhdas luonnon raaka-aine.

Kelorakentaminen

Koska kelopuun saatavuus on maailmantilanteesta johtuen heikentynyt, rakennamme nykyisin pääosin hirrestä. ThermiaHirsi Oy on kehittänyt energiatehokkaan ja ekologisen tavan rakentaa ja käyttää pohjoisen tiukkasyistä puuta.

Tutustu ThermiaHirren erinomaisiin ominaisuuksiin!

Rakennamme edelleen myös kelosta, mutta raaka-aineen toimitusaika on pitkä, joten kelorakentamiseen kannattaa varata aikaa.

Kelorakentaminen

Käsityöläisen taidonnäyte

Kelorakennukset ja -tuotteet salvetaan, kootaan, numeroidaan ja puretaan käsityönä, sekä rakennetaan siirron jälkeen lopulliselle rakennuspaikalle laadukkaaksi lopputuotteeksi aina ”avaimet käteen” toimitukseen saakka tai sovitulla toimitussisällöllä. Huolehdimme kaikki työt ja asennukset ammattitaidolla kokeneella henkilöstöllämme ja alihankkijoillamme. 

Suunnittelemme yhdessä tarpeittenne mukaisen rakennuksen tai voitte lähettää tarjouspyynnön omien piirustustenne mukaisesta rakennuksesta. Muista raaka-aineen saatavuudesta johtuva pitkä toimitusaika.

Toteutuneita kohteita

Kelorakennusten

Korjaus ja huolto
Teemme tarvittaessa kelorakennukseesi (ei tarvitse olla Kelomestareiden rakentama) tarkistuksen sekä korjaussuunnitelman. Lisäksi toteutamme tarvittavat korjaustoimenpiteet ja huollot